Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Keijo

25.11.2015 19:58
Hei!Minulla on enoni peruja AJP:n signeeraama "Jees,Smirno! sanoi krenatööri Ryhmy.Pakettiin liittyy vielä piirrostaulu pojasta,joka pissaa veteen ja alla ranskankielinen teksti:"Älä koskaan juo vettä".Jos joku teistä olisi näistä kiinnostunut,voisin hieroa kauppaa...Taulu on myös signeerattu.

Nimi: Markiisi l'epaule droite

27.11.2014 12:44
Tekisi ihan mieli liittyä AJP seuraan. Olen niin paljon nauttinut Pullan teoksista.

Tässä yksi hauska juttu, Waltarin elämäkerrasta. Helsinkiin perustettiin Mikado-ravintola. Pulla ihmetteli miksi vain yhtä kanta-asiakasta noin suositaan (Mika W). Miksi ei voisi olla myös Pullado-ravintola.

Nimi: Fani

28.02.2014 13:42
Hieno tilaisuus Vihdin ja Töölön kirjastoissa. Kuultiin tarinoita Armas J. Pullan Suomesta seuran puheenjohtajan Olli Nurmisen alustamana sekä Armaksen pojan Kalervon ryydittämänä. Syntyi vilkas keskustelu yleisön joukossa.

Nimi: Kiila

01.08.2012 19:26
Noh! Kun viestini on täältä näköjään häipynyt niin laitanpas sen uudelleen. Nimittäin Suomen suurin Ryhmy ja Romppais -foorumi: http://morokolli.palstani.com/

Nimi: Jukka

07.06.2011 22:09
Olin -92 vuoden komennuksellä Itä-Afrikassa. Vaimo oli lähtenyt toisen miehen matkaan. Piti miettiä, lähteäkö maitojunalla kotiin, vai kärvistelläkkö puoli vuotta eteenpäin. Kumpikaan vaihtoehto ei tuntunut houkuttelevalta. Mutta konttiin oli tullut pakattua Ryhmy&Romppaiset koviin kansiin pakattuina. Ja ennen puoltaväliä alkoi näyttää selvältä, että kyllä tämä henk koht jatkosota lusitaan kekseliäisyydellä loppuun. Niin tapahtui. Jees, punamultaa!

©2020 AJP-SEURAN ESITTELY - suntuubi.com